Reserveer je hotel in Praag via ons

31/05/2022

Van 20 t/m 28 augustus is het zover: de ICOM General Conference in Praag. Kom jij ook naar dit grootste museum- en erfgoedcongres ter wereld? Het thema dit jaar is 'The Power of Museums' en in het bomvolle programma is de vaststelling van de nieuwe museumdefinitie een opvallend agendapunt. Kortom: dit wil je als museumprofessional niet missen. 

Meer informatie en tickets voor de General Conference 2022

Via ons je hotel reserveren? 

Het ICOM NL bestuur verblijft tijdens het congres in hotel K+K Central Prague. Dit moderne hotel is gevestigd in een Art Nouveau gebouw in de oude stad, met makkelijke verbindingen naar het congrescentrum.

Wil je ook reserveren in dit 'Holland House'? Speciaal voor ICOM leden hebben we een korting geregeld en kunnen we een kamer voor je reserveren.

Geef het door via dit formulier

Zelf iets boeken kan natuurlijk ook, direct bij het K+K hotel (annulering is wat lastiger, maar prijs wat beter) of via Booking (annulering is wat makkelijker, maar prijs wat hoger). Er zijn ook veel andere hotels en restaurants in de buurt waardoor we elkaar snel kunnen vinden.  

Reserveren in het 'ICOM NL Hotel'

€ 80,- per nacht, kamer + ontbijt voor 1 persoon ( + € 2,- citytax p.p.)
€ 90,- per nacht, kamer + ontbijt voor 2 personen ( + € 2,- citytax p.p.) 
Dit speciale tarief is geldig tot 1 juli 2022.

Het aanbod voor de kamers van 80,- is bijna vol geboekt.  We hebben daarom nog 10 luxe kamers beschikbaar gekregen voor €125,- per nacht. Dit is ook inclusief ontbijt.

  • Annuleren of wijzigingen kan tot 1 juli. Daarna betaal je de kosten!
  • Je krijgt een factuur van ICOM voor vertrek (50%) en na terugkomst (50%).

Op weg naar Praag

Op 16 juni hebben we een 'Op weg naar Praag bijeenkomst georganiseerd. Dan kunnen we elkaar alvast ontmoeten, het programma toelichten, afspreken om samen te reizen etc. Meer informatie en aanmelden. De conferentie wordt ook online aangeboden!