Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering
Georganiseerd doorICOM Nederland
Type

alv

LocatieCentraal Museum Utrecht
Datumdinsdag 14 mei 2024

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van ICOM Nederland. Dit jaar vindt deze bijeenkomst plaats in het Centraal Museum in Utrecht. We nodigen alle leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Denk en praat mee over het beleid en bestuur van de vereniging, blik samen met ons terug en vooruit en krijg meer inzicht in het reilen en zeilen van de vereniging.

Agenda en vergaderstukken

Wil je goed voorbereid zijn? Ten minste 28 dagen voor de geplande vergaderdatum zijn de agenda en vergaderstukken te downloaden via deze website.

Vooraf: korte presentaties Internationale Comités

Wist je dat je als lid van ICOM Nederland ook kunt aansluiten bij een van de vele International Committees of Working Groups van ICOM? Hierin verenigen zich vakgenoten om kennis en praktijkervaring uit te wisselen rondom diverse thema's. Van communicatie en PR tot conservering en restauratie en van ethische dilemma's tot gebouwbeheer. Voor iedereen die hier iets meer over te weten wil komen vertellen enkele Nederlandse ICOM-leden die deel uitmaken van een International Committee of Working Group over hoe deze kennisnetwerken functioneren. Denk aan CIDOC (International Committee for Documentation), COMCOL (ICOM International Committee for Collecting) en CECA (ICOM International Committe for Education and Cultural Action). 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 14 mei 2024
Locatie: Centraal Museum Utrecht
Aanmelden voor deelname in Utrecht via inloggen op deze pagina.
Liever online meeluisteren? Klik hier voor de Zoom-link.

Programma: 

  • 12.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 13-14 uur: Korte presentatie Internationale Comités en Werkgroepen
  • 14-16 uur: Algemene Ledenvergadering 
  • 16-17.30 uur: Borrel